Beskæring af træer

Få professionel hjælp til beskæring af træer

Vi har ekspertisen og erfaringen til at klare din træbeskæring

Hos Hærvejens Træpleje har vi både ekspertisen og erfaringen til at varetage mange forskellige typer opgaver for vores kunder i forbindelse med beskæring af træer og buske samt træfældning og topkapning. Vi tilbyder både beskæring af æbletræer, pæretræer og andre frugttræer samt mange andre forskellige typer træer.

Vi varetager typisk træbeskæring for erhvervskunder og private husejere i Vejle, Fredericia og Kolding, men vi tilbyder også beskæring af træer flere andre steder.

Vi tilbyder blandt andet:
  • Beskæring af æbletræer
  • Beskæring af pæretræer
  • Beskæring af blommetræer
  • Beskæring af andre frugttræer
  • Beskæring af løvfældende træer
  • Beskæring af nåletræer
  • Andre former for træbeskæring.

Vi tilbyder nogle af markedets laveste og mest konkurrencedygtige priser på træbeskæring, og vi står til rådighed med kompetent rådgivning. Ønsker du en pris på beskæring af træer, er du velkommen til at kontakte os for at indhente et uforpligtende tilbud.

Vi mestrer forskellige beskæringsteknikker

Kroneløft

Et kroneløft er, hvor man løfter kronen på træet ved at tage de nederste grene af. Det gør man oftest langs veje og fortove, da der er regler og love om, at de ikke må hænge for lavt.

Kronetynding

Kronetynding er, hvor man beholder formen og størrelsen på træet. Derefter tager man en masse små mellemgrene, som ingen betydning har for træets form. Man tager ca. 15-20 %, så der kan komme en masse lys og luft igennem. På billedet ses et eksempel.

Kronereducering

Kronereducering er, når man har et træ, som er blevet alt for stort. Derfor skærer man det tilbage og lader det skyde på ny. På den måde kan man beholde sine store træer over længere tid.

Beskæring af træer – hvornår?

Der kan være stor forskel på, hvornår træer bør beskæres. Hvilket tidspunkt og hvilken årstid der er optimal afhænger blandt andet af, hvad formålet med træbeskæringen er. Nogle træer har stor gavn af at blive beskåret om sommeren, mens andre med fordel kan beskæres enten forår, efterår eller vinter.

Er du i tvivl om, hvornår dit træ bør beskæres, så er du altid velkommen til at kontakte os for kyndig rådgivning og vejledning.

Beskæring af æbletræer – hvornår?

Hvornår beskæring af æbletræer bør udføres afhænger ligeledes af, hvad formålet med beskæringen er, og hvor gammelt træet er. Det gør sig i det hele taget gældende i forbindelse med beskæring af frugttræer generelt.

Beskæring af gamle æbletræer kan udføres, når træet er blevet så stort, at du ikke kan nå æblerne.

Beskæring af nye æbletræer bør ikke være kraftig. Typisk kan du beskære træet med en tredjedel af dets højde om året. For helt nye æbletræer bør der dog gå 2-3 år mellem beskæringerne, så træet har en chance for at komme sig mellem beskæringerne.

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu! Ring 27 13 57 87

(+45) 27 13 57 87
haervejenstraepleje@gmail.com