Anlæg

Grøn vedligeholdelse – alt fra græsslåning til bekæmpelse af ukrudt

Tag skridtet mod et pænt og indbydende udeareal

Det kan føles som et uoverskueligt projekt selv at skulle pleje sin have. Man skal både slå græs med jævne mellemrum, luge ukrudt, klippe hækken, beskære træer og meget, meget mere – i hvert fald hvis man ønsker sig et udeareal, der fremstår indbydende og nydeligt.

Heldigvis behøver du ikke selv at klare arbejdet. Hos Hærvejens Træpleje står vi for al grøn vedligeholdelse for private husejere såvel som virksomheder, kommuner og institutioner i Vejle, Kolding, Fredericia og nærliggende byer.

Hvad kan vi hjælpe med?

Hvad er grøn vedligeholdelse? Hos Hærvejens Træpleje dækker betegnelsen over flere ydelser såsom:

  • Jordforbedring
  • Tilplantning af krukker
  • Græsslåning
  • Bekæmpelse af ukrudtIndsamling af affald
  • Hækklipning
  • Beskæring af buske og træer
  • Fejning

Med andre ord har vi stor ekspertise inden for alle de haveopgaver, som de ikke selv har tid eller overskud til at klare i hverdagen. Når du vælger at hyre os til arbejdet med vedligeholdelse af grønne områder, er du samtidig sikret et resultat i højeste kvalitet samt løbende rådgivning.

Det er helt op til dig, om vi skal lave en fast aftale om grøn vedligeholdelse, så din have tager sig ud fra sin bedste side året rundt, eller om vi bare skal komme forbi en enkelt gang for at slå græs m.m.

Kontakt os og hør mere eller få en pris på grøn vedligeholdelse

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores priser på vedligeholdelse af grønne arealer, eller hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at høre mere om din opgave.

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu! Ring 27 13 57 87

(+45) 27 13 57 87
haervejenstraepleje@gmail.com