Hækklipning

Hækklipning efter dine ønsker

Få professionel hjælp til haven

Velkommen til Hærvejens Træpleje, hvor vi tilbyder hækklipning for private såvel som virksomheder. Vi er din oplagte samarbejdspartner, når du har brug for professionel træpleje – vi har nemlig mange års erfaring i branchen, og faglig ekspertise med en grundig kunderådgivning er bare én af vores mange mærkesager.

Vores kunder befinder sig typisk i området omkring Fredericia, Kolding og Vejle, men har du base et andet sted, er det ingen hindring for os.

Vi har udstyret til at klare små som store opgaver

Hos Hærvejens Træpleje finder du et hold af veluddannede gartnere, som tilbyder klipning af dit hjem eller dit firmas grønne områder og udearealer. Vores hækklippere er udstyret med teleskopstænger, der kan nå høje hække og buske fra jorden. Vi har dermed både udstyret og kompetencerne til at klare små som store opgaver, uanset om du har behov for beskæring af buske eller klipning af en hæk. Kunne du tænke dig en højdereducering af din hæk, så er det også muligt.

Vi anbefaler, at du kontakter en professionel, når det er tid til en hækklipning. Så er du sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt helt fra starten, og at du få et resultat, der lever op til dine forventninger.

Hvad koster hækklipning?

Den normale pris på hækklipning er 35 kr. pr. meter plus moms. Dette gælder for 1. side og top, og kun hvis hækken er under 1,6 meter. Herefter kommer der ekstra gebyr, hvis hækken er højere.

Kontakt os allerede i dag og få et godt tilbud på klipning eller beskæring af hæk – samt generel vedligeholdelse af store, grønne udearealer, for eksempel andelsboligforeningens fællesareal.

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu! Ring 27 13 57 87

(+45) 27 13 57 87
haervejenstraepleje@gmail.com