Stubfræsning

Stubfræsning – den effektive løsning til fjernelse af træstub

Lad vores kompetente medarbejdere om at fjerne træstubben i haven

Hvis du skal have fjernet en træstub i haven, så er stubfræsning den helt rette løsning. Hos Hærvejens Træpleje tilbyder vi effektiv fræsning af træstub til konkurrencedygtige priser – og naturligvis udført af kompetente og veluddannede gartnere!

Vi hjælper private såvel som erhvervskunder i og omkring Fredericia, Kolding og Vejle, men vi kører gerne længere for din opgave. Vi er kun et enkelt opkald væk, hvis du bøvler med en træstub i dit udeareal.

Derfor er fræsning af stubbe en god idé

Vi tilbyder stubfræsning af træ, hækstubbe og bambus til institutioner, boligforeninger, kommuner og private. En af fordelene ved fræsning af stubbe er, at det er billigt og let at fjerne træstubbe i forbindelse med opgravning og bortkørsel af stub. Efterfølgende jævnes hullet med jord, så træstubben ikke ses. Stubfræsning er derfor en god idé, da man undgår at rive rødder op og efterlade spor på græsplænen.

Fordele ved stubfræsning

  1. Nem bortskaffelse
  2. Ingen spor på græsplænen
  3. En billig løsning i forhold til almindelig opgravning

Kontakt os allerede i dag og få en god pris på stubfræsning

Ønsker du at modtage et uforpligtende tilbud fra os, så udfyld formularen her på siden eller ring til os på telefon 27 13 57 87. Vi sidder også klar til at besvare dine spørgsmål og rådgive dig om anden vedligeholdelse af grønne arealer. Vi ser frem til at hjælpe dig af med stubbene, så du kan få en pæn græsplæne.

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu! Ring 27 13 57 87

(+45) 27 13 57 87
haervejenstraepleje@gmail.com