Topkapning / træfældning

Træpleje: Topkapning, træfældning og beskæring af træer

Vi udfører kvalitetsbevidst arbejde med fokus på det bedste resultat

Har du brug for professionel topkapning eller beskæring af træer? Når du vælger at lade os hos Hærvejens Træpleje​ udføre arbejdet, så kan du altid være sikker på, at du får udført kvalitetsbevidst arbejde med fokus på at sikre dig det bedst mulige resultat.

Vi tilbyder blandt andet træbeskæring, topkapning af træer og træpleje for både erhverv og private husejere i Vejle, Kolding, Fredericia og omegn.

Din tillid er altafgørende for os

Tillid er utroligt vigtigt, når du bestiller træfældning, topkapning eller træpleje. Vi lever af tilfredse kunder, og derfor udfører vi også altid det arbejde, som vi på forhånd har aftalt. Inden vi går i gang med arbejdet, kører vi ud til dig for at se nærmere på opgaven og for at snakke med dig omkring dine ønsker og behov. Det er med til at sikre, at der ikke kommer nogen uforudsete udgifter for dig, og at du får det resultat, som du ønsker.

5 gode grunde til at vælge os til din træpleje

Hvis du har et eller flere træer, der kræver professionelt arbejde, kan du med fordel vælge os til opgaven. Vi tilbyder:

  • Veludført arbejde med mange års erfaring og stor viden
  • ​Fuld forsikring gennem Topdanmark på op til 10.000.000 kr.
  • ​Et præcist tilbud og ingen uforudsete udgifter
  • ​En pligtopfyldende service og en overholdelse af alle vores aftaler
  • ​Nogle af markedets laveste og mest konkurrencedygtige priser

Hvad koster topkapning?

Vores priser på topkapning afhænger af den konkrete opgave samt dine ønsker og behov. Når du vælger os til din opgave, kan du dog altid være sikker på, at du får en billig pris på arbejdet, uden at der efterfølgende vil komme nogen ekstraudgifter forbundet med arbejdet.

Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig, uanset om du har brug for vores hjælp til topkapning, træbeskæring, træfældning eller andre former for træpleje. Du skal bare kontakte os, så aftaler vi et tidspunkt for, hvornår vi kan komme forbi til en besigtigelse og en snak med dig.

Brug for en kyndig specialist?

Bestil service nu! Ring 27 13 57 87

(+45) 27 13 57 87
haervejenstraepleje@gmail.com